Boek ME-kunstenaars overschrijdt grenzen!

Chibiko Kitsune: "Ik heb dus CVS, ook wel ME genaamd, een vervelende ziekte met vaak vervelende gevolgen. Maar af en toe gebeurt er ook iets leuks. Zo werd ik een paar jaar geleden benaderd door een mede-ME-patiënte uit Australië met de vraag of ik het leuk zou vinden om mee te werken aan een wereldwijd project: een boek met een verzameling tekeningen, schilderijen, gedichten en andere kunstzinnige uitingen van ME-patiënten. Daar hoefde ik niet lang over na te denken - natuurlijk!"

"En nu, zo'n twee jaar later, is het zover: het boek is af. Dat wil zeggen: het moet nog gedrukt worden (in een gelimiteerde oplage) en het zal waarschijnlijk nog wel een tijdje duren voor het te bestellen is, maar afgelopen zaterdag is het boek in zijn geheel online geplaatst en te bezichtigen op: http://creativeforasecond.com/ "

"N-joy!"