Chat instructies

Wilt u vragen stellen aan de arts/wetenschapper of wilt u meelezen tijdens een chat ga dan naar: http://chatwing.com/mecvsvereniging.wvp

De eerstvolgende twee chatsessies vinden plaats op vrijdag 1 en vrijdag 15 april van17.00-18.00 uur. U kunt in die sessies vragen stellen aan dr. Neil Harrison, van wie tussen 8 maart en 1 juni 2016 zeven webinars worden uitgezonden.

Als er een chat is ziet u een Chatwing-venster waarin de chat plaats vindt. U kunt direct meelezen.

Links onderin dit venster kunt u inloggen. Dit kan op verschillende manieren, als gast of via Facebook of via een ander account.

Wanneer u inlogt als gast krijgt u een venster te zien met ‘Gast …’ waar de puntjes staan voor een nummer. U kunt deze naam hier aanpassen en u kunt een avatar (plaatje) kiezen. Daarna kunt u uw vragen stellen.