Collectieve ziektekostenverzekering

Datum: dinsdag 17 januari 2006
bron: website Zorg6

Samenvatting:

Zorg6 heeft een collectief contract met Delta Lloyd afgesloten. Leden van de aangesloten verenigingen ontvangen een korting van 10% op de basisverzekering en van 12% op alle aanvullende verzekeringen.

Inhoud van het nieuws:

Bij de onderhandelingen is door Zorg6 op de prijs gelet, maar vooral ook gekeken naar de kwaliteit van de zorg en de keuzevrijheid van de klant. Naast de basisverzekering in de vorm van een restitutiepolis heeft u de keuze uit een vijftal aanvullende polissen en vijf modules TandenGaaf. U betaalt voor de basisverzekering in de vorm van een restitutiepolis €.84,15 per maand.

Via de website van zorg6 kunt u verder op de hoogte blijven.

Zorg6 heeft via Ocean Groepsverzekeringen een collectief contract met Delta Lloyd afgesloten. Leden van de aangesloten verenigingen ontvangen 10% korting op de basisverzekering en 12% korting op alle aanvullende verzekeringen.

De voordelen waar u als lid van een aangesloten verenigingen van profiteert zijn:

• Vrije keuze voor uw zorgverlener d.m.v. restitutiepolis
  • U hoeft niets voor te schieten: Delta Lloyd betaalt uw zorgverleners
  • Zorggaranties
  • Tot en met de ZorgGarant comfortpolis non selecte acceptatie tot de aanvullende verzekering
  • Vergoeding  lidmaatschap patiëntenvereniging vanaf ZorgGarant comfortpolis
  • De collectiviteitstorting geldt voor alle gezinsleden
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

U kunt kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen en vijf modules TandenGaaf.

Dekkingsoverzicht: http://www.zorg6.nl/download/Zorg6-Delta-Dekking.pdf
Premietabel: http://www.zorg6.nl/download/Zorg6%20BV-Delta-Premie.pdf

De huidige zes aangesloten verenigingen zijn BOSK, de vereniging van motorisch gehandicapten en hun ouders, Crohn en Colitits Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN), Reumapatiëntenbond, Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie (ANGO), Per Saldo, de vereniging van mensen met een persoonsgebonden budget en Epilepsie Vereniging Nederland (EVN).

De toetreding van de  ME/CVS-vereniging zal binnenkort volgen.