Demonstratie aanbieding burgerinitiatief Erken ME

22 oktober 2013, Demonstratie aanbieding burgerinitiatief Erken ME

Na twee jaar handtekeningen inzamelen wordt op dinsdag 29 oktober om 13.30 uur dan eindelijk het burgerinitiatief 'Erken ME' aan de Tweede Kamer aangeboden!!!

Groep ME-Den Haag zal het burgerinitiatief overhandigen aan mevrouw H. Neppérus, voorzitter van de commissie voor Verzoekschriften en Burgerinitiatieven en tevens voorzitter van de vaste Tweede Kamercommissie voor VWS.

Tegelijkertijd zal er van 13.00 tot 14.30 uur een demonstratie door ME-patiënten plaatsvinden op het Plein, ter hoogte van de ingang van de Tweede Kamer. Deze demonstratie wordt georganiseerd door een onafhankelijke club mensen die in contact staat met de Groep ME-Den Haag.

Graag willen we je uitnodigen om deel te nemen aan deze demonstratie. Familie en vrienden zijn ook zéér welkom om van deze demonstratie een succes te maken. Onder het Plein is een parkeergarage. Als je  met de auto komt kan je met de trap of lift direct op de plaats van de demonstratie komen.

Het zou fijn zijn als je je van te voren aanmeldt en daarbij aangeeft met hoeveel personen je komt.

Aanmelden kan via een mail naar: ErkenME.demonstratie@gmail.com

Of via Facebook bij het evenement: http://tinyurl.com/qbl6ak6

Wij willen iedereen vragen om zo veel mogelijk in blauwe kleding te komen (spijkerbroek, blauwe sjaal, ...) Wij laten een aantal t-shirts drukken die over de jas heen gedragen kunnen worden.

Hopelijk zien we je 29 oktober!

Actiecomité Demonstratie Erken ME

Bereikbaarheid Plein, postcode 2511 CS, Den Haag:
OV: trams 2,3,4 en 6 vanaf station Den Haag Centraal, uitstappen bij halte Spui.
Via de Lange Poten is het 4 minuten lopen naar het Plein.
Auto: Pleingarage, Plein 25, 2511 CS, Den Haag, zie http://www.parkeerlijn.nl/parkeren/den-haag/pleingarage/

Steun de ME-demonstratie door op het  pamflet je boodschap voor politiek Den Haag te schrijven. Neem het mee naar de demonstratie of plaats het op Facebook, Twitter, Blog enz.

BijlageGrootte
Demonstratie Pamflet.doc298 KB