De Dood of de Gladiolen

De Dood of de Gladiolen - ME in de Telegraaf

ont- of erkenning van ME

Met deze titel is  in de bijlage Het Brein bij de Telegraaf van maandag 19 november j.l. een artikel verschenen over de schrijnende problematiek rond ME en CVS.

De bijlage werd alleen verzonden naar vaste abonnees van de Telegraaf, en is niet via de losse verkoop te krijgen. Het artikel zelf mag wel worden gedeeld, omdat het copyright bij de schrijver ligt, en die daarvoor toestemming gegeven heeft en verspreiding zelfs aanmoedigt. Wel dient bij plaatsing op fora en sites e.d. vermeld te worden: "dit is een uitgave van Reflex uitgeverij bij de Telegraaf".

Klik hier voor het artikel.

Wie de volledige uitgave van de bijlage wil zien, kan zijn adres opgeven via contact@me-cvsvereniging.nl. Wij beschikken over 3 extra exemplaren, die wij laten rouleren onder de belangstellenden. Voorwaarde is wel, dat je het na een of hooguit twee dagen doorstuurt naar het adres dat wij je opgeven.

BijlageGrootte
het hart en het brein - reflex uitgeverij - ME CVS_p16.pdf330.16 KB