Extra chat met prof. Visser

12 juli 2013, Extra chat met prof. Visser

Door de grote belangstelling voor de chatsessie met prof. dr. Visser van hedenmiddag (vrijdag 12 juli j.l.) hebben we de volgende afspraken met de prof. gemaakt:

1. De vragen en antwoorden van deze chatsessie sturen we eind volgende week rond.

2. De vragen die niet beantwoord zijn, worden zsm per mail aan hem voorgelegd en door hem beantwoord. Ze zullen worden toegevoegd aan de tekst van de onder 1 genoemde sessie.

3. Over ME, cvs, fibromyalgie, criteria (dus over ME in het algemeen) staat een extra chatsessie ingepland op vrijdag 26 juli a.s, weer van 17-18 uur. Vragen kunnen ook van te voren worden gestuurd naar wvp@me-cvsvereniging.nl

Wie geen lid is van de ME/cvs Vereniging en de teksten toch graag wil ontvangen, stuurt een verzoek naar contact@me-cvsvereniging.nl

Iedereen hartelijk dank voor het al dan niet actief meedoen aan de boeiende chats.