Naar de inhoud

ANBI Logo

Flyer ME congres

12 juli 2015, Flyer ME congres

Help mee de aankondiging van het ME congres op 26 september 2015 zo veel mogelijk te verspreiden.
De doelgroep bestaat uit huisartsen, internisten, neurologen en kinderartsen. Zij krijgen de nieuwste wetenschappelijke inzichten in ME-onderzoek. Het programma legt de nadruk op praktische toepasbaarheid in de praktijk. Daar heeft u als (vriend/familie van een) patiënt immers het meeste aan. 

ME-Ambassadeur worden
Wilt u helpen van het eerste Nederlands ME Congres een succes te maken? Dat kan!
Maak uw arts attent op de bijscholing op 26 september in het Academisch Medisch Centrum  te Amsterdam. Wordt Ambassadeur van het Nederlands ME Congres en nodig (para)medici in uw omgeving uit. Download hier de flyer van het congres, print hem uit en verspreid hem. Zo simpel is het!

Goed om te weten als u uw dokter uitnodigt: artsen moeten zich verplicht bijscholen. Zij ontvangen voor elke goedgekeurde bijscholing accreditatie-punten. Accreditatie is toegekend aan ons congres voor internisten en aangevraagd voor de meeste andere specialisten en huisartsen.
Verpleegkundigen, diëtisten, fysiotherapeuten en andere niet-artsen zijn niet geaccrediteerd, maar voor hen geldt – evenals voor medische studenten – een sterk gereduceerd tarief.
(Para)medici kunnen zich al inschrijven voor het eerste Nederlands ME Congres op de artsen-site.

Zelf komen
Uiteraard bent u als patiënt of belangstellende ook van harte welkom. Voor leden van de ME/cvs Vereniging is de toegang zelfs gratis! U dient zich wel vooraf aan te melden.
Inschrijven kan vanaf 15 augustus hier 
 


-----

 

 

Nieuwsarchief

vergeetmeniet-folderVrouw met laptopVrouw aan het waterVergeetmeniet2Student

vrijwilligers gevraagd

LeesME blok

LeesME tijdschriften