Geboortekaartjes

26 juni 2012, Geboortekaartjes

Er is contact met een volledig bedlegerige ME-patiënte, die niet tot de vaste groep ME-ers hoort die actief zijn op fb. Zij is vanwege zelfbescherming erg op haar privacy gesteld, dus het volgende verzoek loopt via anderen. Behalve met haar ouders heeft zij met vrijwel niemand contact.

Zij spaart geboortekaartjes - dat is haar lust en haar leven. Je kunt haar geen groter plezier doen dan een geboortekaartje dat je ergens vond of missen kunt, naar haar te sturen. Wat een kleine moeite om iemand zo'n groot plezier te doen. Het kan op een moeilijke dag  echt een wereld van verschil maken als je een lief kaartje krijgt en beseft dat iemand aan je denkt.

Stuur ze via Mieke Steinberg-de Jong. Vraag Mieke's adres op via contact@me-cvsvereniging.nl