Help ME circle

10 december 2012, Help ME circle

Jan van Roijen, een doorgewinterde ME-patiënt, met een onvoorstelbare kennis van zaken, mailt onder de titel Help ME Circle al sinds jaar en dag zijn bulletins aan een groot mondiaal mailbestand rond , waaronder artsen en vooraanstaande lieden.

Van over de hele wereld ontvangt deze voorvechter van ME  (meest Engelstalige) berichten, die hij op zijn eigen manier edit en in een ME-leesvriendelijke lay-out giet. Zie website: http://helpmecircle.blogspot.nl/

Nu heeft hij een vraag.

Graag zag hij zijn initiatief beter bereikbaar voor iedereen. Wie kan hem helpen dat via Google-search of via een eigen website voor hem te doen. Terloops zij nog vermeld, dat het merendeel van de artikelen die het vertaalteam van de ME/cvs Vereniging vertaalt en op de website zet, van Jan afkomstig is. Dus hij verdient meer dan alle hulp.

Mail of bel naar karenrssb1@hotmail.com, tel. 073 6425864
ook als je je wilt abonneren op zijn berichten