Informatiefolder ME en CVS Vereniging

De eerste informatiefolder van de ME en CVS Vereniging is een feit. De folder is bedoeld voor het verstrekken van eerste informatie aan belangstellenden. We realisren ons terdege dat we met deze folder niet iedereen tot tevredenheid kunnen stemmen Toch is het een eerste stap in de richting van een goede informatievoorziening.

We laten de folder in kleine oplages drukken. Zo kunnen we bij gewijzigde inzichten de inhoud van de folder aanpassen.

U kunt de folder downloaden via onderstaande link

[[download:20050815_informatiefolder.pdf:icon:Informatiefolder ME en CVS Vereniging:Informatiefolder ME en CVS Vereniging]]

update [6/08]: Voorlopig is de folder even verwijderd van de site. Binnen de vereniging zal de inhoud van de folder verder worden bediscussiëerd.
update [15/8]: De bijgewerkte folder is online gezet. Tevens is deze folder in de laatste nieuwsbrief onder de aandacht gebracht.
update [17/8]: Wat taalkundige foutjes hersteld, met dank aan Cin.