Naar de inhoud

ANBI Logo

Kaarten en postzegels Petitie Erken ME

1 juni 2012, Kaarten en postzegels Petitie Erken ME

Speciale kaarten en postzegels te koop voor ondersteuning petitie Erken ME.

De groep ME DenHaag werkt, voor zover de gezondheid het toelaat, nog steeds op volle toeren om het beoogde aantal van 40.000 handtekeningen te verzamelen om een burgerinitiatief te starten om ME als biomedische ziekte erkend te krijgen. Het aantal van 20.000 komt inmiddels in zicht en we zijn nog steeds vastbesloten ons einddoel te halen.

Inmiddels hebben we wel gemerkt dat we er niet onderuit komen hiervoor zelf af en toe kosten te maken. Zo hebben we een aantal maal kleine prijsjes beschikbaar gesteld bij het bereiken van een nieuwe mijlpaal wat betreft het aantal handtekeningen. Maar ook op andere gebieden maken we kosten. Denk aan telefoonkosten, cartridges, papier, etc. Een enkele maal hebben we al een donatie ontvangen, maar dit is tot nu toe onvoldoende gebleken om onze onkosten te dekken. En een aantal patiënten in deze groep heeft het bepaald niet breed, en zelfs dit is soms nog een understatement. Wij hebben daarom besloten nut en noodzaak te combineren door eigen postzegels en ansichtkaarten te gaan verkopen. En daarvoor vragen we iets meer dan we er zelf voor betaald hebben.

Met deze opslag proberen we onze onkosten te dekken en met de zegels en kaarten vragen we tegelijkertijd aandacht om ME te erkennen en voor de petitie.  We hebben dan ook een speciale rekening geopend, waarop de bestellingen betaald kunnen worden:  ING 668 152 907 t.n.v. B. Molenberg.

       

Prijzen: Postzegels: € 0,70 per stuk en € 7,00 per velletje van 10 stuks (linker plaatje)

Ansichtkaarten: € 0,40 per stuk (rechter plaatje; achterkant standaard zoals bij ansichtkaarten)

Prijzen exclusief verzendkosten.

 

Bestellingen alleen via MEDenHaag@gmail.com. Vergeet niet uw adresgegevens te vermelden. Levering zo spoedig mogelijk nadat betaling is ontvangen.

-----

Nieuwsarchief

vergeetmeniet-folderVrouw met laptopVrouw aan het waterVergeetmeniet2Student

vrijwilligers gevraagd

LeesME blok

LeesME tijdschriften