Kerst VoorMEkaartjes actie groot succes

23 december 2016, Verslagje Kerst VoorMEkaartjes actie 2016

De Kerst voorMEkaartjes actie was ook eind 2016 een groot succes.

Er waren maar liefst 40 aanmeldingen in totaal, waarvan 33 ontvangers. Zeven mensen hebben alleen kaartjes verstuurd, 20 mensen hebben alleen kaartjes ontvangen en 13 mensen ontvingen en verzonden kaartjes. Al met al zijn er 216 kerstkaarten verstuurd!

Het leek een flinke klus te worden om iedereen te matchen en vervolgens de adressen in een email bij elkaar te selecteren. Gelukkig bracht mijn zoon uitkomst door een programmaatje in Excel te maken, waardoor dit proces veel makkelijker en sneller verliep. Erg fijn voor mij omdat ik maar beperkt beeldscherm verdraag!

Alle verzenders hadden nu op 15 december 2016, de dag na sluiting van de aanmelding, de namen en adressen van de mensen aan wie ze een kerstkaart gingen versturen. Daardoor zullen de meeste kaarten wel op tijd aangekomen zijn.

Een zeer geslaagde actie dus, waarbij vele lichtpuntjes zijn verspreid door en aan MEdepatienten.

Yolanda