Korting voor leden ME/CVS Vereniging

We hebben net de onderhandelingen afgerond met leveranciers De Roode Roos en VitAdvice.

Bij De Roode Roos krijgen leden van onze vereniging dezelfde condities als de andere verenigingen. De Roode Roos levert orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse fabrikanten tegen een gereduceerd tarief.

Bij Vitadvice krijgen we 5% korting bovenop de al erg lage prijzen van deze leverancier. Met Vitadvice zijn we nog in overleg hoe de bevestiging van lidmaatschap moet worden overlegd.

VitAdvice BV is een gerenommeerd bedrijf dat zich ten doel stelt merkvitamines, mineralen en voedingssupplementen te leveren aan de consument tegen lage prijzen. Eind 1999 is VitAdvice begonnen met de verkoop van producten via het Internet. In april 2000 kreeg de website het Webtrader-certificaat van de Consumentenbond.