Lees ME 14 en misleidende informatie

We hebben goed nieuws te melden. Een nieuw nummer van Lees ME 14 verschijnt binnenkort rond de feestdagen, met tal van wetenswaardigheden. We zijn trots op de redactie en de vele vrijwilligers die opnieuw de handen uit de mouwen hebben gestoken.

Daarnaast willen wij u, wellicht ten overvloede, attenderen op het misleidende karakter van de e-mail die u als lid wellicht heeft gekregen van ene  Den Broeder (zelf geen lid), waarin wordt beweerd dat de ME/cvs Vereniging per 5 december opgeheven zou zijn. Zelfs Sinterklaas deed dit jaar aan spam.

Onze vereniging is springlevend en staat vanzelfsprekend ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (32108065).

U kunt op het bestuur van de ME/cvs Vereniging blijven rekenen. Samen staan we sterk!