Lees ME 15

Cover Lees ME 15

25 april 2012, Lees ME 15

Deze week is Lees ME 15 verschenen, met weer een rijk assortiment aan wetenswaardige en lezenswaardige artikelen en een prachtige voorplaat.
Indrukwekkend is het In memoriam van Marieke Das. Om stil bij te staan...

Met onder andere ruimte voor: Informatie over de handtekeningenactie voor het Burgerinitiatief om ME als biomedische ziekte erkend te krijgen, een pagina voor jongeren, ME-denkertjes, een bijdrage van de Steungroep en het eerste van een reeks verklarende artikelen over de statuten van onze vereniging. Daarnaast een vervolgartikel over de therapie van Sarah Myhill, en het eerste deel van een drieluik over de beleving van drie gezinsleden van de ME van één van hen. En natuurlijk bijdragen van onze vaste columnisten Floor, Monique en Rinus Karren Maar Van Sprundel. En nog meer.

Afijn, teveel om op te noemen. Reden zat om lid te worden en alle Lees ME's van dit jaar (alsnog) te ontvangen.

BijlageGrootte
Lees ME 15 - webversie.pdf1.56 MB