Lees ME 16

Lees ME 16 cover

4 september 2012, Lees ME 16

Lees ME 16 is verschenen! Een zomerse editie zoals de voorplaat al aangeeft. Bekijk hier de beknopte webversie.

In dit nummer treft u o.a. een verslag van Wereld ME-dag 2012 aan, een update over de petitie van groep ME-Den Haag, het tweede deel van het drieluik in de rubriek ME/cvs en Ouderschap, een artikel over APS, informatie over de noodzaak van statuten en een huishoudelijk reglement en een bijdrage vanuit de Jongerenafdeling. Omdat de redactie in het voorjaar is uitgebreid stellen de redactieleden zich aan u voor. Ook is er ruim aandacht voor de multidisciplinaire richtlijn. En natuurlijk ontbreken de vaste columnisten niet in dit nieuwe nummer van Lees ME.

Alle leden van de ME/cvs Vereniging ontvangen drie maal per jaar dit rijkgevulde verenigingsblad over alles rondom ME/cvs. Wilt u een volledige versie van Lees ME ontvangen? Dat kan! Word lid van de ME/cvs Vereniging.

BijlageGrootte
Lees ME 16 - webversie ME CVS.pdf2.36 MB