Naar de inhoud

ANBI Logo

Lees ME 23

voorbladlm23 364KB.jpg
Lees ME 23 is verschenen!
 
Dit winternummer staat in het teken van: licht, energie en straling.
 
 
De winter: de tijd van drukke feestdagen, weinig daglicht en lage temperaturen. Lees ME geeft tips om deze tijd zo goed mogelijk door te komen.
 
In dit nummer neemt hoofdredactrice Thinkie Batenburg-Mets, na 2,5 jaar betrokken te zijn geweest bij Lees ME, afscheid van u.
- Aimée vertelt over stralingsbelasting, Monique doet aan ‘magische onderzoekingen’, Rinus trekt een lekkere warme trui aan en Floor beleeft een fijne ouderwetse kerst.
- Sprokkelnieuws geeft u een verslag van de laatste Invest in ME conferentie waar vele wetenschappelijke thema’s zijn besproken door internationaal befaamde specialisten.
- ME-denkertjes en oproepen zit weer vol met aandachtspuntjes en in de rubriek De Vijf maakt u nader kennis met het vertaalteam van onze vereniging.
- Verder vindt u in deze Lees ME vacatures voor verschillende functies binnen het bestuur van de ME/cvs Vereniging. Wij hopen van harte dat u, of iemand in uw omgeving, het enthousiaste bestuur wilt (en kunt) komen versterken.
 
Wij wensen u een mooie winter toe met fijne feestdagen, alvast alle goeds voor 2015 en hopelijk vele lichtpuntjes.
Alice, Ellen, Gea, Pauliene en Thinkie.
 
Een los nummer van Lees ME kost € 5,50 inclusief verzendkosten binnen Nederland.
Voor uw bestelling neemt u contact op met contact@me-cvsvereniging.nl
 
Wilt u voortaan de nieuwe nummers automatisch in uw brievenbus ontvangen én de ME/cvs Vereniging ondersteunen in haar activiteiten voor ME-patiënten? Word dan lid van de ME/cvs Vereniging: http://www.me-cvsvereniging.nl/formulier/aanmelden-lid
 
 

-----


 
BijlageGrootte
LMwebsite.pdf1.84 MB

Nieuwsarchief

vergeetmeniet-folderVrouw met laptopVrouw aan het waterVergeetmeniet2Student

vrijwilligers gevraagd

LeesME blok

LeesME tijdschriften