Lees ME 24

Cover LeesME 24 klein formaat.jpg
Lees ME 24 is verschenen!

Dit voorjaarsnummer staat in het teken van een nieuw begin.

Op het voorblad pronkt Diva in het kader van de nieuwe rubriek ME&Dieren.

Lees ME 24 heeft een feestelijk tintje! De ME/cvs Vereniging bestaat op 15 april 2015 10 jaar en hierbij staan wij uitgebreid stil. Twee medeoprichters geven een interview over het ontstaan van de vereniging en werpen een blik vooruit.

In deze editie stellen de nieuwe redactieleden zich aan u voor in 'In the spotlight'.
Ook ontmoet u de nieuwe schrijfster van de jongerenpagina.

In de columns schrijft Floor over een helse verbouwing, vult Monique een positieve enquête in en verslaat Rinus een draak.

Daarnaast in dit nummer deel 2 uit de artikelenreeks 'ME of de ziekte van Lyme? Of misschien wel allebei?', waarin wordt ingegaan op de betrouwbaarheid van testen en mogelijke behandelmethoden.

Verder vindt u in deze Lees ME vacatures voor verschillende functies binnen het bestuur van de ME/cvs Vereniging. Wij hopen van harte dat u, of iemand in uw omgeving, het enthousiaste bestuur wilt (en kunt) komen versterken.

De redactie van Lees ME wenst u een prachtig voorjaar toe!

Alice, Ellen, Gea, en Pauliene

Een los nummer van Lees ME kost € 5,50 inclusief verzendkosten binnen Nederland.
Voor uw bestelling neemt u contact op met contact@me-cvsvereniging.nl

Wilt u voortaan de nieuwe nummers automatisch in uw brievenbus ontvangen én de ME/cvs Vereniging ondersteunen in haar activiteiten voor ME-patiënten? Word dan lid van de ME/cvs Vereniging: http://www.me-cvsvereniging.nl/formulier/aanmelden-lid

BijlageGrootte
Lees ME 24.pdf1.63 MB