Lees ME 25

voorbladLM25klein.jpg
Lees ME 25 is verschenen!

Op het voorblad de prachtige kleurplaat van de winnares van de wedstrijd ter ere van het jubileum van de vereniging.

Deze Lees ME heeft ook deze keer weer een feestelijk tintje, het is ons 25ste nummer!
Ter ere hiervan vertelt Marieke Driebergen over het ontstaan van Lees ME en schenkt de redactie u een kijkje achter de schermen.

Rob Wijbenga en de redactie kregen de geweldige kans om Judy Mikovits te interviewen en daarnaast schreef Rob een uitgebreid verslag van haar boek 'Plague'.

In de columns is Floor vergeetachtig, verward Monique haar buren met Morse en is het glas van Rinus half vol.

Ook vindt u verslagen van de Algemene Ledenvergadering van afgelopen april en het Wereld ME Dag Benefiet van 10 mei.

Verder vindt u in deze Lees ME meer informatie over het Nederlands ME Congres op 26 september aanstaande.

De redactie van Lees ME wenst u een hele mooie zomer toe!

Alice, Ellen, Gea, en Pauliene

Een los nummer van Lees ME kost € 5,50 inclusief verzendkosten binnen Nederland.
Voor uw bestelling gaat u naar: www.mijnwebwinkel.nl/winkel/mecvsvereniging

Wilt u voortaan de nieuwe nummers automatisch in uw brievenbus ontvangen én de ME/cvs Vereniging ondersteunen in haar activiteiten voor ME-patiënten? Word dan lid van de ME/cvs Vereniging: http://www.me-cvsvereniging.nl/formulier/aanmelden-lid

BijlageGrootte
LM25-versite.pdf2.14 MB