ME congres op 26 sept 2015

23 mei 2015, Nederlands ME congres

Dit jaar bestaat de ME/cvs Vereniging 10 jaar. Om dat te vieren houden wij op 26 september 2015 in het AMC in Amsterdam een congres om zoveel mogelijk artsen voor te lichten over de ziekte ME en de huidige stand van zaken in onderzoek en behandeling van ME.
Om zoveel mogelijk artsen te interesseren voor dit congres wordt accreditatie aangevraagd voor o.a. huisartsen, neurologen, internisten.

Uiteraard bent u als patiënt ook van harte welkom. Voor leden van de ME/cvs Vereniging is de toegang zelfs gratis!

We zijn nog druk bezig met de organisatie, maar inmiddels is bekend welke sprekers we op deze dag mogen verwelkomen.
Dat zijn:

Prof. Dr. Frans Visser
Dr. Byron Hyde
Dr. Nigel Speight
Dr. Neil Harrison
Dr. Annemie Uyttersprot
Mw. Christine Tobback

Verdere informatie over het congres en het programma volgt zo spoedig mogelijk. Maar…noteer de datum alvast!