ME Global Chronicle 6

11-9-2014, ME Global Chronicle 6

Voor wie  Engels leest...

Het is alweer twee weken geleden dat het prachtige zesde nummer van het internationale digitale ME-tijdschrift ME Global Chronicle is uitgebracht.

De ME Global Chronicle is een wereldwijd gedistribueerde, prachtig uitgevoerde digitale glossy die poogt ME-patiënten en -wetenschappers met elkaar te verbinden. Steeds meer van hen leveren bijdragen aan het magazine, dat voor én door alle patiënten ter wereld is. Zo is de Amerikaanse professor Leonard Jason, van wie momenteel colleges worden uitgezonden door Wetenschap voor Patiënten, adviseur van de redactie.

U kunt het zesde nummer inzien met de link: http://let-me.be/download.php?view.8

(Gratis) abonneren kunt u zich door dat te kennen te geven via subscribe@let-me.be
Afmelden kunt u zich via unsubscribe@let-me.be