Naar de inhoud

ANBI Logo

ME.net heet nu ME-gids

14 januari 2013, ME.net heet nu ME-gids

De website van mecvs.net is al langer voorbereidingen aan het treffen om van de letters CVS af te komen, wat illustratief weergegeven werd in het logo van mecvs.net waarbij ‘CVS’ doorstreept was. 
Nu hebben wij besloten om de definitieve verandering versneld te doen, en eerder live te gaan dan gepland. Dit om de noodzaak van de erkenning kracht bij te zetten in België en Nederland. 

Daarom heten wij u van harte welkom op ME-Gids, of ME-gids.net, onze nieuwe domeinnaam, met de vertrouwde uitstraling en informatie, maar met een nieuw logo: 

 
 

Het logo stelt een abstracte blauwe bloem voor. Enerzijds verwijzen de blauwe bloemblaadjes naar het blauwe lintje dat symbool staat voor ME, en anderzijds verwijst de blauwe bloem naar het Vergeet-ME-nietje en de eerdere campagne en gelijknamige slogan. Dit logo hebben we grotendeels te danken aan onze eigen huisstijl-specialiste Eressea. 
De website is onder www.mecvs.net nog wel bereikbaar, maar u wordt voorlopig ongemerkt doorgeschakeld naar www.me-gids.net. Mensen die het streepje tussen ‘ME’ en ‘gids’ vergeten (en per ongeluk www.megids.net intikken) worden altijd automatisch doorverwezen naar www.me-gids.net.

-----

 

Nieuwsarchief

vergeetmeniet-folderVrouw met laptopVrouw aan het waterVergeetmeniet2Student

vrijwilligers gevraagd

LeesME blok

LeesME tijdschriften