MEetings - wat en waar

29 juli 2012, MEetings

MEetings zijn informele bijeenkomsten voor ME-patiënten, waar ze bij elkaar kunnen zijn in een ontspannen omgeving. Zonder iets uit te hoeven leggen, zonder enige verplichting, zonder vooraf bepaald onderwerp. Gewoon genieten van lotgenoten-contact. Opgave vooraf is niet nodig, hoewel wel gewenst ivm mogelijke dieetbeperkingen. Er zijn geen andere kosten aan verbonden dan de gebruikte consumpties in openbare gelegenheden zoals momenteel het Ibis-hotel.

Deelnemers die hun email-adres opgeven, bepalen de volgende meeting steeds via een rond te sturen afspraken-planner.
Lidmaatschap van de ME/cvs Vereniging is geen verplichting.

Wie zelf een MEeting op wil zetten, mailt naar contact@me-cvsvereniging.nl. De maatstaf is, dat bij interesse van drie of meer personen in of rond een bepaalde plaats, gewoon begonnen wordt. groeien doet het vanzelf.

Voor de komende tijd staan de volgende meetings gepland:

3e MEeting Breda

Donderdag 2 augustus a.s. om 15.45 uur, Buffelstraat 42, Breda
info: museum.123@hotmail.com

1e MEeting Den Bosch/Eindhoven

Vrijdag 3 augustus a.s. om 14.30 uur, 4e Hambaken 89, Den Bosch
info:
karenrssb1@hotmail.com

4e MEeting in Amsterdam

Zondag 30 september om 14.00 uur, Ontbijtzaal Ibis-hotel (1e verd.)
vanuit het CS Station ongeveer 50 m. naar rechts.
info:
karenrssb1@hotmail.com