In memoriam: Rich van Konynenburg

28 september 2012, In memoriam: Rich van Konynenburg

Op het Amerikaanse forum Phoenix Rising meldde de vrouw van Rich van Konynenburg dat hij op 25 september in de vroege ochtend aan een hartinfarct is overleden.

Rich was een zeer bekende man in de ME-gemeenschap. Op het forum speelde hij een grote rol door zijn kennis te delen met patiënten.

In 2009 suggereerde Rich een link tussen Lyme en ME/CVS, waarbij oxidatieve stress en een tekort aan glutathione betrokken zouden zijn. Rich zou spreken op het ILADS (lyme) congres in november.

Rich was erg betrokken bij de patiëntengroep. Zijn vele adviezen op het forum zullen gemist worden, vooral door de mensen die geen arts hebben waar zij zich toe kunnen wenden. Hij gaf een iedereen kosteloos advies.

Rich van Konynenburg is 70 jaar geworden.

Door het bestuur van de ME/cvs Vereniging is namens alle leden een steunbetuiging aan zijn echtgenote Diana verzonden.