Nieuwe bestuursleden gezocht

5 maart 2012, Nieuwe bestuursleden gezocht

Door verander(en)de persoonlijke omstandigheden zien drie bestuursleden
zich genoodzaakt om ingaande de volgende ALV op 19 mei 2012 terug te treden. Daardoor zijn de volgende vacatures binnen het bestuur ontstaan:

Penningmeester

Je hebt enige affiniteit met boekhouding en financiën, en wordt uiteraard ingewerkt.

De boekhouding van de ME/CVS Vereniging is niet echt ingewikkeld en vergt ongeveer drie kwartier per week tijd.

2 algemene bestuursleden

Je denkt mee over het consolideren van bestaande projecten, het opstarten van nieuwe en het bedenken van toekomstige. Je kunt je creativiteit en het er zijn voor anderen volop kwijt.

Bestuursvergaderingen vergen gemiddeld anderhalf uur per twee weken, met enige voorbereiding. De intensiteit zal afnemen naarmate alle projecten op de rails staan. Dat is momenteel gaande.

Mail je motivatie en waar je affiniteiten mee hebt naar: contact@me-cvsvereniging.nl