Naar de inhoud

ANBI Logo

Opening NCNED aan de Griffith Universiteit

4 augustus 2014, Opening NCNED aan de Griffith Universiteit, Brisbane, Australië

Het NCNED, het vroegere PHANU, deed het goed op de Bond Universiteit. Maar de Griffith Universiteit kreeg deze formidabele en beloftevolle onderzoeksgroep op het oog en nam hem aan boord. Het nieuwe centrum legt de focus op een belangrijk aandachtsgebied van het chronisch vermoeidheidssyndroom: het neuro-immuunsysteem. Het werd 2 december 2013 officieel geopend.

De verhuizing betekent niet alleen een vooruitgang voor de NCNED, die een eersteklas laboratorium en vanaf februari 2014 een ME/cvs kliniek ter beschikking krijgt, maar ook voor de universiteit.  Lees verder... 
  

 

Hét gezicht van NCNED, prof. Sonia Marshall-Gradisnik, geeft  de laatste jaren elk jaar acte de présence op het Invest in ME-congres in Londen in mei. De ME/cvs Vereniging hoopt volgend jaar haar medewerking te kunnen  krijgen om een aantal colleges te geven binnen het project Wetenschap voor Patiënten.

Nieuws van en over het NCNED en Griffith vindt u voortaan onderaan onze website onder Griffith University (infobronnen over ME)

zie ook: http://www.abc.net.au/news/2014-07-29/specialised-clinic-for-chronic-fatigue-suffererers-gold-coast/5633516?section=qld

-----

 

BijlageGrootte
Centrum voor Neuro-immunologie.pdf312.36 KB

Nieuwsarchief

vergeetmeniet-folderVrouw met laptopVrouw aan het waterVergeetmeniet2Student

vrijwilligers gevraagd

LeesME blok

LeesME tijdschriften