Over de 100.000 views

vuurwerk.jpg

31 januari 2014, Over de 100.000 views

De dag eindigt met een gouden rand

Over de 100.000 views

Het mag best in de krant!

Voor onze leden is elke dag vaak een kwestie van iets om zo goed mogelijk door te zien komen, maar voor de ME/cvs Vereniging zijn deze dag, week en maand met een vette gouden rand geëindigd...

Waar onze deelname aan het mooie project Wetenschap voor Patiënten in november 2011 nog aan een zijden draadje hing, zijn we zeker wat kijkersaantallen de onbetwiste smaakmakers van het project geworden.

Van meet af aan bleken de colleges van Prof. Kenny De Meirleir al aan een enorme behoefte aan kennis over ME te voldoen, getuige het aantal kijkers.

Begin vorig jaar besloten we zijn colleges, die van prof. Frans Visser en die van dr. Meinte Vollema in het Engels te ondertitelen. We kregen uit alle hoeken van de wereld blijken van waardering.

Dit jaar hebben we Engelstalige sprekers op het menu. Het interview dat we filmden met de Engelse kinderarts Nigel Speight is in drieënhalve week bijna 2500 maal bekeken, waarvan meer dan de helft door Engelssprekende vrienden over heel de wereld.

Wat mee heeft bijgedragen aan het fantastische resultaat dat we hebben behaald door met een gedreven team bikkelhard te werken, hele dagen lang. Maar het loont de moeite:

over de 100.000  views vandaag!

Iedereen heel erg bedankt. Alle kijkers, de deelnemers aan de chatsessies, de mensen die mee hebben gedacht, het gouden team dat de vertalingen en ondertitelingen heeft gerealiseerd.

Dit is een succes van ons allemaal. Die kant gaan én moeten we op. En zullen we verder uit gaan.

Met zijn allen.

Zodat iedereen weet en ervan doordrongen raakt dat het om een hele erge ziekte gaat.