Programma colleges Prof.dr. De Meirleir

20 december 2012, Programma colleges Prof.dr. De Meirleir

Geplande colleges

Vandaag vrijdag 21 december, wordt het achtste college uitgezonden dat eerder werd opgenomen met Prof.dr. Kenny de Meirleir.
Het onderwerp zal ME. de bloedsomloop en de hersenen zijn. Wegens persoonlijke omstandigheden was prof.dr. De Meirleir verhinderd voor de chat van hedenmorgen. Mocht u naar aanleiding van het college van vandaag vragen hebben , mail ze dan naar wvp@me-cvsvereniging .nl.

vrijdag 28 december 2012: ME en maag/darmproblemen - Chatmogelijkheid met de professor van 11.00-11.45

vrijdag 4 januari 2013: ME, comorbiditeit & uitsluitingscriteria. Chatmogelijkheid met de professor van 11.00-11.45

Op vrijdag 14 december zijn vijf nieuwe colleges opgenomen. Zij bestaan alle vijf uit antwoorden op vragen van ME-patiënten die zij naar aanleidng van de eerste uitgezonden colleges indienden. Ze worden per rubriek door prof.dr. De Meirleir beantwoordt, en uitgezonden op:

vrijdag 18 januari 2013: Het bestaan en de oorzaken van ME - 12 beantwoorde vragen

vrijdag  1 februari 2013: Verkeerde diagnoses/verwante diagnoses en testen - 11 beantwoorde vragen

vrijdag 15 februari 2013: Slaap, pijn en nachtzweten: 6 behandelde vragen

vrijdag 1 maart 2013: Behandeling - 6 beantwoorde vragen

vrijdag 15 maart 2013: Remedies en hoop - 7 beantwoorde vragen

Voor zover het nu staat, is er na uitzending van al deze colleges van 11.00-11.45 gelegenheid in chat vragen te stellen. Ook daarvoor kunt u gewoon de aanwijzingen op de home-pagina van www.me-cvsvereniging.nl opvolgen.

Het is van het allergrootste belang dat u uw vragen blijft opsturen. Met de interactie tussen u en de wetenschappers staat of valt het succes van dit mooie project. En het is een unieke gelegenheid direct met hen te communiceren.

n.b. na 4 januari 2013 wordt de uitzendfrequentie van nieuwe colleges dus eenmaal per twee weken ipv elke week

Uw vragen kunt u kwijt op wvp@me-cvsvereniging.nl