Rampzalig besluit zorgverzekeraar Achmea

13 sept 2013, Rampzalig besluit zorgverzekeraar Achmea

Achmea wil met ingang van 1 januari 2014 de contracten voor zijn zorgverzekeringen met prof. F. Visser en de Stichting Cardiozorg niet verlengen. Daardoor krijgen patiënten met een naturazorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea, Interpolis, FBTO, Avéro Achmea, Agis, De Friesland Zorg en Pro Life het onderzoek en de behandeling door cardioloog prof. Frans Visser met ingang van 1 januari 2014 niet meer vergoed.

De ME/cvs Vereniging, de Steungroep ME & Arbeidsongeschiktheid en de ME/CVS Stichting hebben Achmea in een gezamenlijke brief dringend gevraagd om het besluit in te trekken. Bovendien roepen zij alle ME-patiënten in Nederland en België op een protestbrief te schrijven.

Het is een historische en verheugende gebeurtenis dat de drie grootste belangenbehartigers in Nederland van ME-patiënten gezamenlijk hun stem verheffen.

BijlageGrootte
Gezamelijke brief aan Achmea.pdf165.35 KB