Naar de inhoud

ANBI Logo

Stem: $ 100.000,= te winnen voor biomedisch onderzoek.

5 oktober 2014, $ 100.000,= te winnen voor biomedisch onderzoek.

Het National ME/FM Action Network in Canada doet mee met de Aviva-wedstrijd van 2014 om $ 100.000,= te winnen voor biomedisch onderzoek.

Of inschrijvingen winnen wordt bepaald door het DAGELIJKS stemmen en de inschrijvingen worden ook beoordeeld. Post daarom behalve dat je stemt ook onderaan een commentaar waarom het geld zo dringend nodig is, want dat kan helpen beslissen! Je kunt bijvoorbeeld schrijven: This amount is most essential for research into ME, as governments are barely funding any research while the disease can be deadly.

Stem dagelijks: https://www.avivacommunityfund.org/ideas/acf19712  (n.b. door het tijdsverschil met Canada kan het zijn dat je pas om 7 uur ’s morgens weer kunt stemmen)

Er vinden drie voorrondes plaats: 29 september-13 oktober, 20 oktober-3 november en 10-24 november. De ME en FM groepen zullen in de voorrondes elke dag stemmen totdat het Action Netwerk zich verzekerd heeft van een plaats in de halve finales van 1-10 december. Kijk op https://www.avivacommunityfund.org of het Action Network de eerste ronde is doorgekomen. Als dat zo is, hoeven we de twee volgende voorrondes niet te stemmen. Zo niet, laten we dan ook in ronde 2 elke dag stemmen en zo nodig in ronde 3, totdat zij zich plaatsen. Ook tijdens de halve finales moeten we eigenlijk elke dag stemmen.

Winnaars van de halve finales gaan door naar de finale en bevechten elkaar in de laatste beslissende fase van 17 december-2 januari. Onafhankelijke mensen zullen bepalen hoeveel elke finalist ontvangt. Alle veertig finalisten krijgen minimaal $ 5000,=

Stem dus elke dag op https://www.avivacommunityfund.org/ideas/acf19712  en laat ook een commentaar achter.

Er is een aparte fb-pagina voor deze actie aangemaakt: https://www.facebook.com/events/436713819800556/

 

-----

 

 

 

Nieuwsarchief

vergeetmeniet-folderVrouw met laptopVrouw aan het waterVergeetmeniet2Student

vrijwilligers gevraagd

LeesME blok

LeesME tijdschriften