Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Beste leden,

Graag nodigen wij u uit voor de algemene Ledenvergadering (ALV) te houden op zaterdag 22 november 2008 te Amersfoort.

datum: zaterdag 22 november aanstaande
tijd: 13.00-15.00 uur
locatie: Wilhelminalaan 5, Amersfoort

Routebeschrijving: De Wilhelminalaan bevindt zich recht tegenover de hoofduitgang van Amersfoort CS. De vergaderlocatie is circa 500 meter verwijderd van het station. In verband met de capaciteit van de zaal stellen wij het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt via reactie@me-cvsvereniging.nl U kunt ons ook telefonisch bereiken: 036-7851865 of 038-4604288.

Meevergaderen via internet
Er zal deze keer bij wijze van proef voor maximaal 5 leden de mogelijkheid zijn om de vergadering via internet te volgen. Wij zoeken daarvoor 5 vrijwilligers die beschikken over redelijke computerkennis. Als deze proef slaagt zal deze mogelijkheid in de toekomst standaard worden aangeboden. Uiteraard houden we de leden hiervan op de hoogte.

Meer informatie is te vinden in de ledensectie van het forum.