Uitnodiging Ledenvergadering

Beste leden,

Gaarne nodigen wij u uit voor een algemene vergadering van de ME/CVS Vereniging op zaterdag 10 april 2010 te Amersfoort. Op de agenda staan onder meer een eventuele doorstart van de CBO-richtlijn CVS en het vijfjarig jubileum van de vereniging. De vergadering duurt van 13.00 tot 14.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid tot nadere kennismaking.

Datum: zaterdag 10 april aanstaande
Tijd: 13.00-16.00 uur
Locatie: Wilhelminalaan 5, Amersfoort

Routebeschrijving: De Wilhelminalaan bevindt zich recht tegenover de hoofduitgang van Amersfoort CS. De vergaderlocatie is ongeveer 500 meter verwijderd van het station. In verband met de capaciteit van de zaal stellen wij het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt via contact@me-cvsvereniging.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken: 036-7851865 of 038-4604288.

Belangstellenden zijn van harte welkom.