Naar de inhoud

ANBI Logo

Uitnodiging Wereld ME-dag

16 april 2012, Uitnodiging Wereld ME-dag

Op zaterdag 12 mei 2012, op  Wereld ME dag dus,  organiseert Sonja Silva, lid van onze vereniging, een benefietmiddag in Hoofddorp voor ME-patiënten en -sympathisanten om deze ziekte op grote schaal onder de aandacht te brengen. 

De dag wordt geopend door Jörgen Raymann. Daarna zal dr.Theo Wijlhuizen spreken over ME. Ook laat Sonja die dag voor het eerst een deel van haar documentaire zien waarin het ware gezicht en het echte verhaal van ME getoond worden. Zij zal daarvoor naast haar eigen ervaringen ook interviews opnemen met enkele van onze leden. Bovendien zal zij samen met Pyke Pos en haar band een mini-concert geven.

Hopelijk zullen er veel ME patiënten en –sympathisanten zijn om elkaar daar te ontmoeten.

Iedereen die dit leest, is meer dan welkom. En neem zoveel mogelijk mensen mee. Er is plaats zat. Ook heeft Sonja voor elkaar gekregen dat er vier patiënten eventueel per ambulance naar de locatie vervoerd en zo nodig verzorgd kunnen worden.

Mail naar wereldmedag@live.nl om je op te geven en geef door met hoeveel mensen je komt!! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Nadere gegevens zoals de exacte tijd en locatie, datum en tijd van uitzending en verdere details zullen binnenkort langs deze zelfde weg bekend worden gemaakt.

Voor vragen kunt u ook mailen naar contact@me-cvsvereniging.nl.
 

-----

 

Nieuwsarchief

vergeetmeniet-folderVrouw met laptopVrouw aan het waterVergeetmeniet2Student

vrijwilligers gevraagd

LeesME blok

LeesME tijdschriften