Uw stem voor ME

22 november 2014, Uw stem voor ME

Graag vragen wij een minuutje van uw tijd en roepen wij iedereen op om deel te nemen aan de ING Solidarity Award in België. De winnende organisatie kan tot € 10.000 in ontvangst nemen.
Stemmen kan tot 30 november!

Voor de doelgroep ME/CVS heeft de Belgische ME vereniging zich aangemeld als deelnemende organisatie in de hoop in aanmerking te komen voor de Award.

Meedoen is dus de boodschap!
Dit zijn de te volgen stappen:

* open link: https://promo2.ing.be/solidarityaward/index.aspx
* druk op de blauwe knop “stem voor uw favoriete vereniging”
* selecteer bij provincie: “Vlaams Brabant”
* selecteer bij alle categorieën: “gezondheid”
* ga dan naar de pagina waar je de vereniging vindt: “ME-Vereniging vzw"
* stem door je email adres in te vullen en te bevestigen
* Bevestig daarna je stem door de ING-mail te bevestigen die in je mailbox verschijnt

Stemmen kan tot 30 november. Er zijn slechts 9 resterende dagen om te kunnen stemmen, dus aarzel niet! Je kunt helaas maar eenmaal stemmen.

In het kader van solidariteit en het zicht op een mogelijke toekomstige samenwerking tussen een aantal CVS verenigingen heeft het bestuur van de Wake-Up Call Beweging besloten de kandidatuur van de ME vereniging te steunen in plaats van zelf ook deel te nemen aan de wedstrijd. Het aantal CVS verenigingen die de ME vereniging mee steunen in haar opzet zullen naderhand in samenspraak bepalen wat er met de opbrengst zal gebeuren.

Gelieve aub deze oproep zoveel als mogelijk te verspreiden onder jullie contacten!