Verkoopaankondiging voor NL en B van de documentaire 'Stemmen vanuit de Schaduwen - Voix des Ombres'

13 februari 2013, Stemmen vanuit de Schaduwen - Voix des Ombres

De in negen talen ondertitelde, bekroonde documentaire Voices from the Shadows is vanaf 8 februari 2013 te koop tegen kostprijs (€ 8,= exclusief verzendkosten)

Om een indruk te krijgen van de film, kun je de trailer bekijken:

*Voor inwoners van Nederland, gelieve uw bestelling door te geven aan de ME/cvs Vereniging Nederland (zie info hieronder)

*Voor inwoners uit België (Vlaanderen en Wallonië), gelieve te mailen naar onderstaand adres van de Wake-Up Call Beweging vzw.

Nederland:

ME/cvs Vereniging Nederland
4e Hambaken 89
5231 TX Den Bosch
contact@me-cvsvereniging.nl

Levering binnen twee à drie werkdagen. Een factuur met het over te maken bedrag en het bankrekeningnr. wordt bijgesloten.

België:

Wake-Up Call Beweging vzw
Lange Zavelstraat 57 bus 2
2060 Antwerpen

U kan mailen naar wakeupcallbeweging@yahoo.com , met als onderwerp: bestelling dvd “Voices from the Shadows”.
Levering na betaling via overschrijving.  (info via mail)