Naar de inhoud

ANBI Logo

Voices from the Shadows een week lang kosteloos te zien

14784_411138148973054_737724776_n.jpg
25 november 2014, Voices from the Shadows een week lang kosteloos te zien

Hoe gaat men om met ernstig zieke ME-patiënten in Engeland.. dat laat de documentaire Voices from the Shadows op niet mis te verstane wijze zien. We moeten niet  vergeten dat het in Nederland niet veel beter is: het probleem lijkt hier alleen minder bekend.. Mishandeling, het ontzeggen van noodzakelijke medische hulp en zelfs uit huis plaatsing en gedwongen opname passeren de revue.

Tot het einde van het jaar is deze indrukwekkende docu gratis te zien door op de onderstaande link te klikken ...daarna op de "rent for 3 dollar" knop te drukken en de code "VOICES" in te voeren.Er is een keuze uit 9 verschillende ondertitels waaronder de Nederlandse, die door de ME/cvs Vereniging is aangeleverd. Voor ondertiteling klik je op cc rechts van de tijdbalk.

Zodra je je hebt aangemeld en de bevestigingsmail die je krijgt hebt aangeklikt, kun je een week lang gratis kijken.

De makers drukken ons op het hart, dat de film niet geschikt is voor heel jeugdige mensen met ernstige ME. Laat hen de film niet zien.

Deel dit bericht voor meer bekendheid over deze onbegrepen chronische aandoening die nog steeds als "onzin"wordt gezien door een groot deel van de medische wereld.

https://vimeo.com/ondemand/22513/108797012 of ga naar de site van Voices from the Shadows: http://voicesfromtheshadowsfilm.co.uk/dvds/

De docu is ook voor €10,- te koop. (incl. verzendkosten) in onze webwinkel.   

-----

 

 

Nieuwsarchief

vergeetmeniet-folderVrouw met laptopVrouw aan het waterVergeetmeniet2Student

vrijwilligers gevraagd

LeesME blok

LeesME tijdschriften