Webshop is online!

12 mei 2015, Webshop is online!

Wij zijn heel blij te kunnen melden dat onze Webshop met ingang van vandaag, Wereld ME Dag, officieel is geopend.

De ME/cvs Vereniging behartigt de belangen van patiënten met ME/cvs en hun naasten. Het is de eigen organisatie van de patiënten in Nederland.

We krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van de door de leden betaalde contributie en een incidentele gift. Ook hebben wij geen betaalde medewerkers en is het grootste deel van onze vrijwilligers zelf ME patiënt.

Om de financiën te versterken voor grotere projecten, zijn we actief op zoek naar extra inkomsten. Dit hopen we ondere andere te bereiken door deze webshop. Van iedere aankoop gaat de gehele opbrengst naar de ME/cvs Vereniging.

Wij danken u hartelijk voor uw steun.

Wilt u ons nog meer steunen? Wordt dan lid!