WUCB Protestactie te Brussel

17 sept 2013, WUCB Protestactie te Brussel

WUCB Protestactie te Brussel(RIZIV) op 26 september 2013

Het werd reeds lang aangekondigd in nieuwsbrieven en mailings van de WUCB en nu is het dan zover. Op donderdag 26 september gaan we actie voeren aan het RIZIV.
We hebben bewust gekozen om met onze actie de inconsistente en onmenselijke controles van arbeidsongeschiktheid in de kijker te zetten. Hiermee bieden we geschorste patiënten en hun familieleden de kans om in groep voor hun rechten en belangen op te komen, dit samen met de WUCB. We hopen dan ook dat heel wat patiënten dit protest zullen ondersteunen door actief deel te nemen aan de actie.Uiteraard zullen we die dag ook het uitblijven van adequate maatregelen voor onze ziekte in het algemeen aankaarten.
Deze actie is broodnodig om het RIZIV te confronteren met hun bikkelharde aanpak.

Ook de thuisblijvers kunnen meedoen met de protestactie 'Return to sender'.
Belangrijk: Alle deelnemers voor de actie te Brussel dienen zich in te schrijven!
Alle info in verband met onze actie vindt u op onze actiepagina: 26-09-2013 Protestactie 'return to sender'