Lees ME 31

Lees ME 31 is verschenen.

Bekijk hier de beknopte webversie.

 
De druk eraf naar verlichting

Om even de druk eraf te halen zo vlak voor de feestdagen vestigden wij in deze Lees ME onze aandacht op reflectie. Reflectie op mooie en positieve dingen die gebeurd zijn het afgelopen jaar. Zo laten we onder andere ons licht schijnen op de wetenschap.

En betuigen we dankbaarheid aan de mensen om ons heen die voor ons klaarstaan met hun steun. Monique, ons nieuw redactielid, laat haar licht op deze mensen schijnen en de redactie op haar beurt zet Monique ‘In the Spotlight’.

Hoe zelfreflectie aan te gaan, beschrijft Doris in een groot artikel en ze reflecteert dit in haar gedicht ‘Laat ME los’. Annemieke en Aukje reflecteren hun lichtpuntjes van het afgelopen jaar dankbaar en ingetogen onder ME&Reflectie.

Als nieuw licht onder ons debuteert Nora als vaste columniste naast Floor en Monique. Alle drie geven zij ons een kijkje op hetgeen er voor hen positief uit sprong het afgelopen jaar.

Kerstlichtjes konden natuurlijk niet ontbreken in dit nummer. Wendy en Metje beschrijven en illustreren wat kerst voor hun doet en hoe het voelt.

Natuurlijk gingen wij niet voorbij aan de donkere dagen voor kerst en de donkere dagen van het afgelopen jaar en daarom kom je zowel de ups als de downs eerlijk en oprecht tegen in alle artikelen. Die horen bij reflectie en het verlangen naar verlichting in het hart.

Voor het nieuwe jaar hebben wij snode plannen in gedachten. We gaan die regelmatig onder de aandacht  brengen via de media die wij tot onze beschikking hebben. Kortom: ‘Lees ME in the Spotlight’ is in aantocht.

Redactie Lees ME

 

-----