ALV van 28 maart 2020 is geannuleerd

Datum:
14/03/2020

Het mag u allen niet ontgaan zijn, het coronavirus (COVID-19).

De afgelopen weken is dit virus volop in het nieuws geweest en maatregel na maatregel wordt getroffen. Ook wij als ME/cvs Vereniging zullen in de komende tijd rekening moeten houden met dit virus en de daarbij behorende veiligheidsmaatregelen. Naar aanleiding van de maatregelen die gisteren door de overheid zijn gepresenteerd, heeft het bestuur overleg gepleegd over het door laten gaan van de ALV (ledenvergadering).

Het bestuur heeft in navolging van het advies van de overheid besloten om de ALV van 28 maart 2020 niet door te laten gaan. Bij onze leden zijn ook een groep leden met een kwetsbare gezondheid waar wij geen risico's mee willen nemen. Zodra de situatie het toelaat zullen wij een nieuwe datum plannen. Wij houden jullie hierover op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Bestuur ME/cvs Vereniging