Lees ME 33 is verschenen

Datum:
17/12/2018

Lees ME 33 is verschenen

Bekijk hier de beknopte webversie

2018: BIJZONDER DOOR VERENIGING

Dit jaar op de valreep een derde Lees ME op de plank binnen drie maanden dankzij extra hulphandjes van bijzondere mensen, en door bijzondere artikelen die op ons pad kwamen.

Het bijzondere van de mensen is dat zij ondanks dat hun levens regelmatig op de kop staan gaven en talenten bezitten die zich uiten in hun acties, columns, verhalen, belevingen en gedichten.

Het bijzondere van verschillende artikelen die op ons pad kwamen, was dat die inhoudelijk weergeven wat er door en voor velen binnen de ME-wereld gedaan wordt, maar zeker ook waar meer aandacht voor nodig is door middel van samenwerking en verbinding.

‘Meldactie Rapport UWV’ is daar een duidelijk voorbeeld van.

Zo ook het interview met de hoogstaande Amerikaanse kinderarts professor dr. Peter C. Rowe, die direct klaarstond voor ons en zich zeer deskundig en gedegen inzette om zijn expertise te delen.

Het bijzondere van dit jaar was, doordat de betrokken Nederlandse ME/cvs-organisaties de handen ineen sloegen,  gezamenlijke doelen bereikt werden om erkenning van ME daar tot uiting te laten komen waar dit het hardst nodig is.

Door alle krachten te bundelen, zetten we voor en met elkaar waardevolle stappen vooruit.

Met dit in het vooruitzicht, en terugkijkend op het afgelopen jaar, willen wij Lees ME zichtbaarder en vaker onder de aandacht brengen.

LAAT JE ZIEN is hetgeen wij jullie willen meegeven voor het komende jaar.

Wij, onze leden en lezers willen jou leren kennen.

Wij wensen jullie allemaal feestdagen in harmonie en voor 2019 alles wat je hart begeert.

Ellen, Monique en Pauliene

---

Wilt u voortaan de nieuwe nummers automatisch in uw brievenbus ontvangen én de ME/cvs Vereniging ondersteunen in haar activiteiten voor ME-patiënten? Word dan lid van de ME/cvs Vereniging:  http://me-cvsvereniging.nl/lid-worden