Online lotgenotenbijeenkomst 24 november

Datum:
03/11/2020

Op dinsdag 24 november zullen wij van 13.30 tot 14.30 onze eerste online lotgenotenbijeenkomst houden.

Het thema van deze eerste bijeenkomst is ‘Leven met ME’.
Dat is een vrij breed onderwerp, zodat naast een korte voorstelronde iedereen kan vertellen wat hij/zij wil over leven met ME. Het gaat om herkenning en soms kun je ideeën opdoen hoe je met klachten of situaties om kan gaan. Het is niet de bedoeling om elkaar adviezen te geven.
Ook als je zelf niet zo’n prater bent kan je meedoen, het kan immers ook ‘fijn’ en herkenbaar zijn om verhalen van andere ME-patienten te horen.

Wij zullen de groepjes klein houden (maximaal 6-8 personen) om zo iedereen de ruimte te geven om zijn/haar verhaal te doen.

Bij meer dan 8 aanmeldingen zullen wij z.s.m. een tweede en misschien ook een derde bijeenkomst houden met dit thema. Leden van de ME/cvs Vereniging hebben hierbij voorrang.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je deelname en verdere uitleg over Zoom.
Uiteraard begrijpen wij het als je op het laatste moment alsnog moet afzeggen, daar zijn we allemaal mee bekend. Dus dat is geen probleem.

Wil je deelnemen aan deze online lotgenotenbijeenkomst op dinsdag 24 nov stuur dan een mail naar contact@me-cvsvereniging.nl o.v.v.  lotgenotenbijeenkomst 24 nov.