Hoogvliegersdagen

Een rondvlucht, ook voor kinderen en jongeren met ME en CVS, eventueel in een ambulance vliegtuig, met de stichting Hoogvliegers?

Ondanks dat wij weten dat erg veel kinderen met ME en CVS hier niet aan mee zullen kunnen doen, vanwege o.a. reisafstand en prikkelgevoeligheid, delen wij dit initiatief toch voor de kinderen en jongeren die dit (nu) misschien wel kunnen:

“Graag stel ik mij even voor. Ik ben coördinator Kinderen bij stichting Hoogvliegers. Mijn naam is Patricia Blad.

Hoe nu verder?

Advies gezondheidsraad is de eerste stap.

Hoe nu verder?

Het advies over ME/CVS van de Gezondheidsraad is vooral positief ontvangen. Dit  advies biedt kansen om de situatie van ME-patiënten in Nederland echt te verbeteren. Nu komt het erop aan deze maximaal te benutten. In samenwerking met de Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid en de ME/CVS Stichting, zijn onze prioriteiten nu gericht op de volgende acties:

Abonneren op ME/cvs Vereniging RSS